maanantai 7. heinäkuuta 2014

Iloinen

NauRa:n estekisat 6.7.

Pitää vähän hehkuttaa ja iloita, oltiin sunnuntaina Nastolassa seuraestekisoissa Mustan kanssa ja saatiin ensimmäinen 0-0 rata 80cm korkeudelta. Joskus ollaan perusrata vielä kiivetty puhtaasti, mutta uusinta mennyt mönkään (ja tästäkin on aikaa).
Oli vielä ihan oikealla korkeudella (paitsi muuri oli 60cm) ja varsinkin ne okserit oli korkeita.
Muutama vähän hassumpi hyppy, mutta muuten poni teki hienoja ja vaivattomia hyppyjä, ilman pikkuaskelia! Johtuiskohan siitä, että kuski oli kerrankin menossa itsekin?
Tässä moodissa jos sais oman pääsä pysymään (eli jännitti, mutta ratsastin silti loppuun asti ja olin menossa), niin ei se 90cm mikään mahdottomuus ole.
70cm tuli yksi kielto, mutta siitäkin päästiin yli ja loppurata kivasti. Musta oli ekassa luokassa kovin jännittynyt ja yritti vähän himmailla jo ekalle esteelle, mutta pysähtyi vasta kolmannelle (ja se ylitys sen jälkeen ei ollut mikään kaunis..)
Muuri kuitenkin päästiin ekalla yrittämällä yli vaikka itse sitä vähän jännitinkin, kun ei ole sellaista ennen hypätty ja Musta yleensä jos jossain ollut radalla (esim. vaihtoehto-este) on sellaista kyttäillyt vaikka ei olla edes kohti oltu menossa.
Oon niin ylpeä itsestäni ja tietty ponista! Se tekee niin hyvin sen mitä käsketään ja minähän se siellä selässä yleensä olen joka mokailen, varsinkin esteillä. Nyt alkaa olla fiilikset sellaiset, että poni jo vähän auttaa mua ja on itsekin menossa.

Sijoille ei päästy kun oltiin liian hitahia, vaikka oijoinkin missä oli mahdollista. Meno tuntu toisessa vaiheessa kuitenkin jo rauhallisemmalta kuin ekassa johtuen molempien väsymyksestä. Pitkät radat ja kuuma päivä, huh!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rohkeasti vaan!