lauantai 21. toukokuuta 2011

treenailua

Sunnuntaina oli estetreenit, istunta- ja lähestymisharjoituksia keskiympyrällä neljän puomin avulla. Lisänä pieni ristikko toisessa päädyssä. Näillä sitten tehtiin erilaisia ympyröitä. Tunnilla mun ja Mustan lisäksi Pauliina+Missi ja Henna+Katinka.

Tiistaina oli Helkyn valmennus Mustan kanssa. Meni tosi kivasti, en olekaan aiemmin päässy Helkyn valkkuun. Haettiin rentoutta ja tasaisuutta, kerroin että tarkotus ois päästä heB -ohjelmista läpi ja valkun loppuvetona oli että helposti menee (jos ratsastaja vaan ratsastaa yhtä hyvin..)
Kerroin myös ääneen joskus epäilleeni Mustan syntyperän sisältävän lämpöstä tms. mutta tämän Helkky torjui heti, on kuulemma niin hyvä laukka ettei mahdollista. Mustalla riittäisi liike myös ponikansallisiin, ei ehkä sinne SM-mitaleille, mutta.. tosin silloin pitäis olla nuorempi ratsasta ;)
Tarkoitus olisi päästä valmennuksiin joka toinen viikko, jos vain saadaan aikatauluja Helkyn kanssa sopimaan. Onhan tää ihanaa kun ei tarvi lähteä raahaamaan elukkaa mihinkään vaan voi kotikentällä treenailla.

Keskiviikkona hypeltiin sarjoja. Hyvin meni sekin ja Musta jaksoi vaikka edellispäivän valmennus ja alle juostu maastotunti ehkä vähän painoikin jaloissa. Ratsastaja ois voinu ratsastaa vähän rennommin, varsinkin alkutunnista. Sarjoina oli 1-askeleen pysty-pysty ja 2-askeleen pysty-okseri (mentiin aluksi myös okseri-pystynä). Alkutunnista oli myös kontrolliharjoituksia suhteutetulla pysty-pysty -välillä (käyntiin siirtyminen esteiden välissä). Lopulliset korkeudet jossain 70-80cm tienoilla (ihan tarpeeks isoilta tuntui..)
Katinka meni myös hienosti, vaikka sekin oli mennyt jo koulutunnin alle. Katinkalle sarjat oli tietty yhden askeleen pidemmät välit, mutta hyppäsi tosi nätisti myös isohkon okserin. Tunnilla siis Mustan lisäksi Henna Katinkalla ja Jenni Gentillä (naapurista). Seuraava hyppelytunti onkin tiistaina, Jenni tulee myös.
kuva harjoituksesta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rohkeasti vaan!