maanantai 30. toukokuuta 2011

Kouluratsastusta ja sadetta

Nyt onkin vaihteen vuoks treenattu vähän tarmokkaammin kouluratsastusta, pari päivää...

Musta pääsi laitumelle keskiviikkona ja mun työkiireiden vuoksi saikin lomailla siellä suoraan 3 päivää. Talven pitkäjänteinen 'koulutus' on tuottanut tulosta ja poni käveli portille vastaan!! wuhuu!!
Lauantaina ja sunnuntaina ratsastettiin lähinnä suoraan, siirtymisiä suoralla (käynti-seis-käynti, ravi-käynti-ravi, ravi-seis-ravi, ravi-laukka-ravi). Lauantaina Musta tuntui aluksi vähän jäykähköltä, mutta vetryi hyvin tunnin aikana. Sunnuntaina jatkettiin lauantain harjoituksia. Loppupäivä marssittiinki sitten ympäri laidunta pienessä vesisateessa, vietiin Missi, varsa ja Beetu laitsalle (varsa ja Beetu kopilla) hornan tuuttiin ja loput lähilaitsalle. Kitimaa laiskotti urakalla ja se söi kauransa MAKUULTAAN! Ei noussut ylös edes hätistämään Katinkaa, joka sitten varastikin muutaman suullisen.

Tänään satoi oikein urakalla, joten mua laiskotti sen verran etten viitsinyt raahautua hevosen selkään. Sitä vastoin rämmittiin Dinon kanssa pellon poikki kaukaiselle laitumelle ruokkimaan Missi ja Beetu ja jatkettiin sitten tietä (kiertävää, se pelto oli suorin reitti) toiselle laitsalle ruokkimaan Kitima ja Musta. Dino oli ihan läpimärkä, mutta veteli pellolla ihan onnessaan loikkien. Kovin kuiva en ollut itsekään, mutta maltoin vielä hinkata Katinkan huovan, se kun pääsee tunnille vasta keskiviikkona (ellei tuntilainen peru).

Huomenna on pakko kyllä vähän verkata Mustaa, koska Helkky tulee keskiviikkona! JEE!!
Huomenna on myös Dinon agitreenit Even kanssa, jee!
Loppuviikosta toivottavasti tulee joku hyppytuntikin mille mahdutaan Mustan kanssa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rohkeasti vaan!