torstai 2. kesäkuuta 2011

treeniä treeniä

Dinon tiistainen agitreeni meni ihan jees, aluksi koira oli vähän jännittynyt eikä ymmärtänyt hommaa kun koitimme, että pitäisin kiinni ja Eve kutsuu luokse. Lopulta mun oli vaan peräännyttävä pois hommasta ja Eve alotti kuten ennenkin. Asiaan saattoi vaikuttaa myös se, että Dino oli syönyt aamulla ruokaa (yleensä ei syö), joten lihapullanhimo ei ollut voittamaton. Rotanraadolla (pehmolelu) leikittely sitten innosti ja esteet, kierrot ja putki meni sujuvasti. Vaikkakin putkella vähän miettikin.
Hyvin myös keskittyi huolimatta Argosin ja Lindan haukahteluista. Argoskin pääsi vuorollaan treenaamaan ja hienosti meni.
Perjantaina tarkoitus ottaa uusiksi (toivottavasti osaan hallille) ja tulevana keskiviikkona Eve menisi Dinon kanssa ihan kahdestaan.

Tiistaina väännettiin Miljan kanssa kentällä yhtäaikaa ja leikittiin vähän myös 'hippaa' (eli reipasta laukkaa ympäri kenttää, jotta paikat aukee kunnolla). Tää hippa vaan jäi pahasti Mustalle päälle ja se meinasi Helkyn valkussakin aina ruveta lisäämään kun pitkällä sivulla (missä oli tarkoituksena tehdä vastalaukka kaarretta..)
Kivasti meni molemmat hepot Helkyn valkussa (Milja Kitimalla ja mä Mustalla). Taivulteltiin aluksi paljon + siirtymiä. Laukkatyöskentelyä oli myös reilusti eli käynti-laukka-käynti -siirtymisiä (istunnalla), vastalaukkaa ja vähän laukan kokoamista. Musta osaa kyllä tosi hyvin lyhentää nykyään tota vasentakin laukkaa, viime kesänä ei vielä onnistunut. Vastalaukkaakaan ei rikkonut kertaakaan. Molemmat ratsastajat sai kyllä vähän kommenttia harjan tuijottelusta ja meinattiin revetä kun piti kesken keventelyn (valssikevennys) ruveta laskemaan tarhan aitojen lankoja :D
Seuraava kerta ois alustavasti 16.6. illalla.
Eilisen väännön jälkeen hepat oli kyllä ihan uitettuja, tosin lämpötilakin oli tosi lämmin, vaikka kenttä oli jo seittemän aikaan varjossa melkein kokonaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rohkeasti vaan!