perjantai 3. kesäkuuta 2011

Agia ja muuta

Dino käväs tänään agitreeneissä. Linda ja Argos odotteli Kikan kanssa ulkopuolella kun Eve ja Dino treenas hallissa (mun pällistellessä vieressä).
Hypyt alko oleen Dinon mielestä jo vähän tylsiä, ihan ok meni (vähän nostettiinkin jo rimaa). Putki alkaa sujumaan ja opeteltiin sit lankkua. Siinäkin Dinoa vähän jänskätti aluks ja loukkaantu (henkisesti) hetkeks kun Eve käänsi alaspäin tulemaan. Ei maistunut lihapullatkaan siinä vaiheessa.
Meni kyllä lopuks hienosti ylös ja tuli oikein päin alas. Ei kiivetty vielä ylös asti, vaan vähän punaisen alueen ohi. Saas nähä miten sujuu ens keskiviikkona kun Eve ja Dino menee hallille kahestaan (aamulla 6:lta Eve käy hakemassa töistä Dinon, toivottavasti muistan ottaa mukaan :D)
Treenin jälkeen käytiin lenkillä vielä Argosin ja Lindan kanssa. Pojat sai juosta vapaana ja innostuivatkin riehumaan keskenään. Argosia kyllä selvästi otti kupoliin, kun Dino oli nopeampi. Koetin lohduttaa, että Dinolle häviää aika moni koira nopeudessa :D

Tänään piti mennä maastoon, mutta kengitykset vähän sotki kuvioita. Sitten piti olla estetunti, mutta sekin peruuntui. Hyppelin sitten ihan omaksi iloksi pientä ristikkoa ja neljän kavaletin jumppasarjaa (innari). Huomenna kyllä sit maastoillaan, Musta lähtee henkiseksi tueksi Vepsille (uusi poni, Anne testaa), jotta nähdään miten sekin kulkee.
Pojat pääs kaikki tänään tutustumaan toisiinsa samassa tarhassa (Musta, Beetu ja Veps), ilman 'häiritseviä' tammoja. Beetu ja Veps tulee nätisti juttuun, Musta vähän hitleröi ja pelotteli Vepsiä, Beetun kanssa sillä ei (ainakaan vielä) ollu ongelmia.

Katinka sai tänään popottimet (vihdoin). Muuten sujui nätisti, mutta viimestä takajalkaa naputeltaessa meinas rouvalta loppua jo kärsivällisyys.. Takakengät piti muokata aika kapeiks, hiekka kerkisi kuluttaa vähän turhankin lyhyeks noita kynsiä ennen kengitystä. Onneks Mustan kengitys onnistuu ilman vieressä valvomista, toi Rouva Poni vaan on sellanen.. huoh
Jopa Beetu oli nätisti, vaikka sai elämänsä ekat kengät jalkaan. Ei sanonu naulauksesta mitään. Takajalatkin antoi vuolla ihan nätisti, vaikka ensin yrittikin heilutella sitä kinttuaan.. Katinka varmaan porhaltaa noilla samoilla sandaaleilla koko kesän, jollei nyt ihan hirmu spurttia ota tuo kavion kasvu (aika hidasta yleensä).
Mustalla onneks vielä sievässä kunnossa kynnet, tarvinee uudet sitten kun Kitima laitetaan taas uudestaan (tänään siis kengättiin myös Kitima).

Koulukisat 10.7. sunnuntaina.. Musta menee yhdellä lapsella raviohjelman ja pykään sit itse C:n ja B:n.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rohkeasti vaan!