sunnuntai 12. kesäkuuta 2011

Rentoa menoa..

Dinon keskiviikon (8.6.) agitreeni valitettavasti peruuntui kuumuuden takia :(
Ite oon ottanut tän viikon vähän löysemmin, Musta on juossut päiväleirillä tiputellen lapsia selästään (ilman satulaa :P). Itse ratsastin vain tiistaina (koulutunti), torstaina (koulutunti puomien avustuksella), perjantaina (lyhyt, reipas maasto Dinon kanssa) ja lauantaina (taivuttelua kentällä). Tänään Musta saapi juosta tehokurssilaisten kanssa yhen tai kaks tuntia.
Ihan kivasti jaksoi viikollakin (ti ja to) mun kanssa vääntää vaikka oli päivällä juossut yhen tunnin. Muina päivinä menikin useamman tunnin. Päiväleiriläiset tosin aloittelijoita (osa osaa laukata), joten eipä nuo tunnit fyysisesti raskaita olleet.

Talven ahkera 'koulutus' on tuottanut tulosta, koska Musta antaa laitumelta kiinni jopa Miljalle! (Lahjonta auttaa aina..)

Huomiseksi on suunnitteilla vapaa päivä Mustalle, ainakin jos töissä on rankempaa niin pidän 'huilipäivän'. Tää viikko on siis ollu lomailua lähinnä mulle, ei hevoselle. Ensi viikolla pitäis alkaa myös estevalmennukset ja Helkky tulee torstaina (jos vaan pysyn hereillä 21-22). Mielellään siihen sais tulla joku toinenkin (Anne ja Milja menee toisessa ryhmässä), mutta kyllä mä yksäritunninkin pärjään :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rohkeasti vaan!