perjantai 24. kesäkuuta 2011

Estekurssin viimeinen päivä

Viime sunnuntaina oli siis vielä viimeinen päivä estekurssista. Hevosia sekoitettiin sen verran, että itse sain alleni Kitiman (ihme kyllä, pääsin kyytiin ilman tikapuita), Aleksandra meni Mustalla, Nette jatkoi Aksulla ja Emma sai Roventan.
Harjoitusta jatkettiin saman tyylisenä, lisäksi puomeja kaarevalla uralla ja innareita.
Ristikot nostettiin lopulta pystyiksi ja pääsimme etenemään ilman apupuomeja. Kitima on kyllä aika hauska otus, liikkuu reippaasti kunhan ratsastaja osaa vaatia, mutta reippaan lyhyen ravin löytäminen olikin kovin vaikeaa. Lisäksi innareilla meinasi olla ongelmia, kun välit oli Kitimalle kohtuullisen lyhyet (lyhyt laukka sisään), jotta ponitkin pystyvät menemään samoihin väleihin. Loppuajasta pysyin jo hypyissäkin mukana, aluksi ne tuntui niin kovin erilaisilta kuin Mustan.
Alkutunnin kaareva ura meni Kitiman kanssa oikein mukavasti, sen saa helposti taivutettua sisäpohkeen ympärille ja kulkemaan tasaista tahtia.

kuva sunnuntain harjoituksesta


Kurssin jälkeen menin Mustalla vielä koulutunnille (meni niin löysän näköisesti kurssilla), jossa teimme avotaivutuksia käynnissä ja ravissa sekä laukannostoja avosta. Ekat laukannostot sujui ihan ok, mutta sitten Musta kuumui niin paljon ettei malttanut odottaa laukannostoa rentona.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rohkeasti vaan!