lauantai 23. heinäkuuta 2011

Huuarrgghh!

On ollut olevinaan kiireitä, joten päivitykset on vähän jäänyt (hyi minua!)..

Koulukisat meni kohtuullisesti (omalta osaltani), paitsi että poni ei todellakaan toiminut niin hyvin kuin treeneissä (kuski ei tietenkään missään tapauksessa ratsastanut yhtään erilailla ;P) ja kauhea unohduskin iski toisessa radassa. Radat ei siis todellakaan olleet tasaisen siistejä, vaan hyviä pätkiä rikottuna vähemmän hyvillä pätkillä.
Katinka sitä vastoin teki tasaisen hyvää työtä (himpun reippaammin ois voinu kyllä kulkea) ja kiidättikin ratsastajan 2. ja 1. sijalle (ravi ja heC). Ite kävin B:ssä jopa vaihtamaan myötälaukkaa myötälaukaksi -.- kun olin ihan varma, että se on väärä..

no se siitä ilosta ja sen kestävyydestä. Poni kyllä sai irtokengän takaisin jalkaan ennen kisoja, mutta hetken kengättömyys kerkesi jäykistää oikean lavan.. vertyihän se siitä venyttelyllä, hieronnalla ja ratsastuksella, mutta..

Estetreenit on menneet hyvin (kaikilta osapuolilta), paitsi kun viikolla ennen Messilän harjotuskisoja onnistuin putoamaan toiselle kankulleni (hiton turvajalustimet kun ei kuminauha edes aukea). Ei muuta ongelmaa, paitsi sunnuntaina kisojen jälkeen häntäluu ihan tulessa!
Kisat meni kohtuullisesti. 60 hevonen tuijottaa muuria niin tiukasti, että huomaa ekan esteen vasta kun pitäisi jo hypätä (kyllä, yritin kääntää päätä oikean esteen suuntaan -.-) ja sitten sitä muuria piti tuijottaa vielä hypätessäkin -> hylky..
70 petrasin sen verran, että puhtaasti mentiin yli kaikki ja tempokin oli mukavan reipas. Noissa aikaratsastusluokissa ei isolla kentällä Mustalla ole palkinnoille mitään asiaa, töpölaukka mikä töpölaukka. Korkeuskin tuntui itsestäni ihan hyvältä, ei jännittänyt yhtään. :D

Sen jälkeen pitikin pitää pari päivää taukoa, jotta pääsi hengissä (tai ehjin takapuolin) keskiviikon treenin läpi. Kyseessä vielä erikoisestetreeni (muuri, laatikot, tötsät, vesimatto, portti + normiesteinä okseri ja trippeli). Kaikki selvisi hengissä (minä + Musta, Henna + Katinka ja Päivi + Aksu), vaikka Henna kävikin kohtalaisen korkealla ponin selästä. Missä on kamerat silloin kun niitä tarvii??
Loppuravit piti kyllä pyytää Annea tekemään, ei kärsinyt istua enää kauempaa. Pitänee sitoa pieni tyyny pyllyn alle, jotta pystyy ratsimaan.. Olen kyllä buukannut Mustaa nyt tunneille ahkerammin, jotta takalisto saapi levätä..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rohkeasti vaan!