lauantai 4. helmikuuta 2012

Spesiaalia

Videoita vuosien takaa

Koska mittari näyttää yhä huitelevan reilusti tuolla pakkasen puolella, taidan jäädä tänäänkin kotiin pitämään takapuoleni lämpimänä. Tosin jos laskee (tai nousee, riippuu mistä päin katsoo) sinne lähelle -20 puoleen päivään mennessä, niin lähden kyllä tallille käymään ja edes irtojuoksuttamaan/juoksuttamaan elukkeet. Enivei, pakkasen kunniaksi parit vanhat videot näytille. Nämä ovat ajalta ennen Mustaa ja kuten näkyy, ei Katinkalla ollut tuolloin istuvaa satulaa, joten ilman mentiin.. Tuolloin oli estetunneilla aina paljon porukkaa (nostelemassa puomeja ja kuvaamassa), kun nykyään ei tunnu ketään olevan maisemissa, tosin kamerani akku on ihan surkeakin, että semmoista. Nämä kuvattu siis ihan perus pokkarikameralla, joten laatu on kohtalaisen heikko, kai niistä silti jotain näkee. Yritän laittaa edes jonkinlaiseen kronologiseen järjestykseen ja kaivelen myöhemmin lisääkin esiin.

Tämä on vissiinkin vuodelta 2006, pitää tarkistaa kun löydän 'alkuperäisen'. Kyseessä joku perus linjaharjoitus. Korkeus about 70cm.


Tämäkin on vuodelta 2006. Perusrataharjoitus, korkeus joku 50-60cm. Tätä hypättiin myös reilu 70cm, mutta en ainakaan vielä löytänyt siitä videota. Rata alkoi laineesta, eka hyppy jäänyt pois kuvasta. Korkeammasta radasta on kyllä valokuvia (ainakin laineen hypystä, sillä taisi olla korkeutta lähemmäs 90cm).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rohkeasti vaan!