sunnuntai 24. kesäkuuta 2012

Juhannusviikko

Alkuviikon hommailuja

Tiistaina menin tallille melko aamusta. Musta köpötteli yhden alkeistunnin, samoin Katinka, joka oli jo paljon vetreämmän näköinen. Sitten Musta lähti vielä 1,5h maastoon. Menin itse tämän jälkeen kivassa sateessa parikymmentä minuuttia kangilla. Nopeasti vain hain väistättävät pohkeet läpi ja tehtiin muutama laukanvaihto. Vasemmasta oikeaan tosi hyviä, oikeasta vasempaan takapää ei vaihda ajoissa. Otin muutaman kerran lähes pysähdyksiin vaihdoissa ja silloin sainkin ihan hyvin onnistumaan nuo vaikeammankin suunnan vaihdot. Sitten äkkiä vaan kotiin vaihtamaan kuivaa päälle ja Dinon treeneihin.

Dinolla oli tämän kevään vikat treenit, kesällä treenaillaan sitten keskenään miten vaan saadaan Even kanssa aikatauluja sopimaan ja tarkoitus olisi käydä epiksissäkin harjoittelemassa. Treeneissä oli paria erilaista rataa ja Dino meni tosi hyvin. Yhtä ohjausvirhettä lukuunottamatta eka rata oli nollaa. Kontaktit ihan supereita! Lopuksi tekivät vielä välistä vetoja parilla esteelle, siinä Dino oli jo vähän väsynyt ja keskittyminen ei ollut ihan täydellistä. Hämääntyi lisäksi vähän, kun olinkin tosi lähellä kuvaamassa. Tosi hyvä fiilis jäi vikoista treeneistä.

Keskiviikkona Musta ja Katinka meni taas kevyen alkeistunnin ja Musta jatkoi 1,5h maastoon. Katinka sai uudet kesäpopot alle. Kengittäjän mukaan kaviot olivat hyvin viileät ja rauhallisen tuntuiset eikä arkonut yhtään kengityksen jälkeen kävelyä. Olen alkanut pajun mukana antaa muutamia horsman varsia myös eli pikku hiljaa siirrytään vihreämpään ja vihreämpään. Musta oli vähän väsyneen oloinen, joten ratsastin vain kevyesti eteen-alas. Kengitys siirtyi seuraavalle päivälle Mustan osalta, kun meillä oli tällä kertaa niin monta laitettavaa, ettei kerralla jaksanut.

Torstai oli Mustalle kevyt päivä. Kävin puolen tunnin maaston ilman satulaa Dino mukana. Muutama pikku pätkä laukkaa ja ravia, oli vähän nihkeä kulkemaan, mitä yleensä ei ole maastossa koskaan. Tämän jälkeen uudet kengät jalkaan ja takaisin laitumelle. Pauliinan kanssa laiteltiin esteet valmiiksi seuraavaa aamua varten ja Anne testaili linjat Aksun kanssa. Tarkoitus siis aamulla tulla vähän hyppelemään Beetun ja Mustan kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rohkeasti vaan!