tiistai 10. heinäkuuta 2012

Luovuus hukassa

Ja sitä myöten otsikot..

Sunnuntai-iltana saalistelin ponia laitumelta, ei siinä kauaa kyllä mennyt, vaikka aluksi lähtikin kävelemään karkuun. Ei ole tänä kesänä karkuun lähtenyt vielä kertaakaan, joten oletettavasti johtui suitsista, jotka mulla oli mukana. Käytiin puolisen tuntia köpsimässä maastossa ilman satulaa. Aluksi Musta oli tosi nihkeä liikkumaan, mutta tajuttuaan ettemme tosiaankaan ole menossa kentän suuntaan alkoi vauhtiakin löytyä. Laukatessa yritti aluksi paria pukkia (pieniä onneks) ja ravissakin pisteltiin menemään melko reippaasti. Hain vain rennoksi eteen-alas ravissa.

Maanantaina Musta oli hyppytunnilla ja itse ratsatelin myöhemmin puolisen tuntia rennoksi eteen-alas. Vähän oli vasemman pohkeen päällä, muuten kiva. Suola ei uponnut tällä kertaa yhtä hyvin, vaan Musta jätti jopa kauroja syömättä. Laitoinkohan suolaa liikaa??

Tiistaina kerkesin tallille juuri aamutuntien loputtua ja jatkoin Mustalla samoin tein. Valitettavasti se olikin mennyt hyppytunnille vaikka ei alunperin pitänyt, joten oma hyppäämiseni jäi melko tyngäksi. Kentällä oli pituushalkaisijalla kolme estettä (pituushalkaisijan suuntaisesti eli hypättiin leveyshalkaisijalla, jos tästä selityksestä kukaan nyt mitään tajusi), kavaletit puomien kanssa päädyissä ja matala okseri keskellä. Tulin pari kertaa okserin yksittäin molemmista suunnista, melko vinolla lähestymisellä. Musta tuli taas tosi juureen kiinni, tosin melko ymmärrettävää noin pienillä esteillä. Mimmi ja Anniina sitten ystävällisesti nosti estettä n. 60cm ja tein harjoitusta kahdeksikkona muutaman kerran. Vikalla kerralla tuli hyvät hypyt, joten lopetin siihen. Alunperin tarkoitus oli hypätä vähän isompaa (lauantain kisoja silmällä pitäen), mutta Musta vaikutti melko uupuneelta joten tyydyin nyt tähän. Laukat tuli kuitenkin oikein joka kerta sen suuremmin ponnistelematta, joten olen tyytyväinen. Jalkojen kylmetys, Mimmi kylmetti vielä Katinka jalat, joka oli tänään ekaa kertaa hyppelemässä saikun jälkeen. Maastoon otinkin sitten Mustan asemesta Vürstin, kun en viitsinyt enää neljättä tuntia toista juoksuttaa vaikka maasto olisikin tehnyt hyvää. Mimmi tuli Roventalla, joka intoutui laukoissa niin, että olisi ohittanut jos olisi saanut luvan..

Keskiviikkona pitäisi olla uuden valmentajan valkku, katsotaan mitä käy ja mitä tuumaa herrasta (ja ratsastajasta..), torstaina sitten vapaa ja perjantaina kevyttä läpiratsastusta lasten tunnin jälkeen, jotta ollaan mahdollisesti valmiita lauantain kisoihin. Pitää varmaan sunnuntaikin antaa vapaaksi tai ainakin hyvin kevyesti mennään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rohkeasti vaan!