lauantai 11. elokuuta 2012

Oops

I did it again..

Taas on päässyt tauko venähtämään vähän pitkäksi, mutta en ihan oikeasti ole ollut koneen ääressä kunnolla pariin viikkoon.. viime postaus päättyi kisoihin ja nyt yritän kovasti miettiä mitä sen jälkeen olen puuhaillut..

pe-su menin itse kevyesti (lauantaina en itse asiassa ollenkaan), kun Musta meni tehokurssilla pari tuntia päivässä. Maanantaina pidin yhden alkeistunnin ja ratsastelin Mustan. Tiistaina menin kevyesti ennen tuntien alkua, taivuttelua yms. ja lähdin sen jälkeen ajelemaan koiruuksien kanssa Tampereelle. Matkalla käväistiin Ylöjärven Hööksissä (onneksi sisko asuu sillä reunalla Tamperetta, niin ei tullut hirveästi turhaa ajoa). Hööksistä mukaan lähti lampaankarva (Kitimalle) ja parit tarjousriimut. Lisäksi Dinolle takki alekorista ja muutakin 'krääsää'. Aletuotteita kaikki tosin. Ihana kirkkaanvihreä sadeloimi Katinka-kokoa jäi kyllä liikkeeseen..
Mustalla oli keskiviikko vapaata ja torstaina palattiin jo Tampereelta. Jotkut tuntilaiset oli jäänyt tulematta, joten Musta menikin kouluvalkkuun. Onneksi olivat kerinneet jo lähes tunnin ratsastaa, niin en kauan joutunut odottamaan 'omaa vuoroani'. Puolisen tuntia ratsastin Mustaa läpi, oli ihan kivasti avuilla Millan jäljiltä ja Milla jäikin ystävällisesti hoitamaan ponin pois, kun itse kaahailin hirveässä kiireessä Lahteen Dinon agitreeneihin. Jotka nyt ekan jakson ovat torstaisin 20-21. Turhan myöhäinen aika mun makuuni, mutta ainoa joka Evelle käy.

Treeneissä ei ollutkaan kuin Dino ja Argos, joten Eve sai juosta koko ajan. Molemmat pojat meni kyllä superhyvin ja tietenkään mulla ei ollut mahdollisuutta kuvata, kun pidin aina kahta koiraa kiinni (Merci ja joko Dino tai Aagi).

Messilä Derbystä, 70cm eka este. Melko matalalle näyttää..
Perjantaina hypättiin estevalkussa jotain rataharjoitusta, jonka muistan vaan hämärästi. Loppukorkeus mulla ja Mustalla 70-85cm..  Lauantaina ratsastin sileällä ihan perusjuttuja ja sunnuntaina käytiin pikaisesti maastossa (minä-Musta, Pauliina-Beetu, Anne-Orhide ja Mila-Mi) katsomassa mitä pari uuttaa pollea hommasta sanoo ja loikittiin muutama matala maastoeste. Sen jälkeen Anne piti kentällä mulle ja Pauliinalle estetuntia, joka ei mennyt ihan käsikirjoituksen mukaan, jätettiin esim. ne innari-kavaletit kulmassa väliin kun ei oikein sujunut. Kun molemmilla meni kerran hyvin, niin lähettiin vielä pari kertaa maastoesteille, jotka Anne ja Mila hilasi niin korkeiksi kuin mahdollista (eli tukkeja kantojen päälle yms.) Molemmat pojat meni hienosti ja loppukäynnit käpsöteltiin Pauliinan kanssa maastossa.

Taidan tämän viikon kirjoittaa omaan postaukseen, niin ei tule niin julmetun pitkää. Tän viikon muistankin ehkä vähän paremmin..

Russimestaruuksista. 60cm eka este. Mä olen jo ihan menossa oikealle..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rohkeasti vaan!