lauantai 13. elokuuta 2011

Dino

Maanantaina ja keskiviikkona

Agility harjoitukset maanantaina meni tosi hyvin. Evekin pääsi tällä kertaa mukaan. Dino oli aluksi hieman hämmentynyt, kun oli paljon muitakin ihmisiä ja sitten piti Even kanssa treenata. Kontakti meni kivasti ja koira oli jo ihan rentona. Samoin pöytä pienen epäröinnin jälkeen. Pöydällä odottaa tosi nätisti, jotta saa luvan tulla alas.
Mutkaputkikin on jo tosi helppo Dinon mielestä. Lisäksi harjoiteltiin rengasta, johon Eve joutui opettelemaan uuden käskysanan :)
Kahden hypyn sarjaa tehtiin myös, jossa ohjaajat harjoittelivat takaa kiertoa (vai miksi sitä nyt kutsuttiinkaan). Todettiin Even kanssa harjoitusten jälkeen, että hypyille Dino tarvii kyllä pallon. Makupala ei hyppyihin oikein motivoi tarpeeksi. Saattoi myös olla ihmeissään kun ei ollutkaan rimoja vaan vain maassa oleva 'koroke'. Dinohan on tottunut jo ihan kunnon hyppyihin.

Keskiviikon toko-treeneissä oli molemmilta vähän motivaatio hukassa ja harjoittelinkin lähinnä katsekontaktin oikeaa suuntautumista (mun naama tai ees rinnus EI käsi!). Muutamat seuraamispätkät meni ihan kivasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rohkeasti vaan!