perjantai 5. elokuuta 2011

keskiviikon valkku

ja toko..

Keskiviikkona tehtiin ihan peruslinjoja. Pysty-okseri oli pitkä väli (ei laskettu askelia) ja pysty-pysty oli 18m. Yleensä Mustalla menee siihen 4-6 laukkaa, riippuen vauhdista (4 on jo kunnon 'kaahotusta' isoilla hypyillä), nyt mentiin tasaisesti 5 askeleella koko ajan. Lisäksi koko rata leikkaalla oli yksi este.

Alkuverkkana puomeja ympyrällä ravissa ja laukassa molempiin suuntiin. Sen jälkeen samaisella ympyrällä puomi-kavaletti-puomi innaria laukassa. Musta meni tosi kivasti, pysyi hyvin sisäpohkeen ympärillä vaikka oli vielä vähän jäykähkö.

Sitten hypättiin linjoja ja koko rata leikkaalla estettä, niin että puomit oli vielä molemmin puolin. Musta meni ihan innoissaan ja oli muutenkin helppo ratsastaa. Annelta jopa lenteli super-sanat (hyvin harvinaista) eli sekä minä että hevonen ollaan menty hyvin.

Lopuksi hypättiin pientä rataa (okseri-pysty- koko rata leikkaa - pysty-pysty), viimeisellä kerralla mulla oli vielä kaareva linja (okseri-pysty - koko rata leikkaa - okseri - pysty-pysty).

kuva harjoituksesta



Dinon tokokin meni ihan kivasti. Kontaktia ei keretty harjoittelemaan (siis agi-kontaktia) vaan aika meni lähinnä seuraamisharjoituksissa. Dino teki hyvin pitkiä pätkiä ja välillä otettiin ihan perus istu-maaahan-paikka yms. harjoituksia. Kotona ollaan muutaman kerran koetettu tuota agi-kontaktia, kun löysin sopivan matalan 'laatikon'. Tänään (pe) teki jo aika kivasti. Laitoin hihnaan, mutta pysyi rentona. Ehkä se siitä..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rohkeasti vaan!