maanantai 29. elokuuta 2011

Estekisat

Kultaa ja kunniaa.. tai jotain sinne päin..

Lauantain estekisat meni kivasti. Katinka voitti Tuulin kanssa 50-60cm, me oltiin Mustan kanssa toisia 70cm ja kolmansia 80cm. Radat meni tosi hyvin, viimeisen radan toisessa vaiheessa tuli hylky vikalle esteelle. Musta ei suostunut hyppäämään sarjan b-osaa, koska liputtaja seisoi siinä lähellä ja oli jostain syystä hyvin hyvin pelottavan näköinen. Vaikka sama liputtaja oli ollut samassa kohtaa edellisen radan aikana. Kaikissa luokissa oli sama rata..

Musta hyppäsi tosi hyvin, käytti itseään ja kääntyikin ihan ok (pahemmin puskematta). 80cm muurille meinasi tulla kielto, askeleet ei olleet hirmu hyvät ja tuli suht lähelle, hyppäsi paikoiltaan puhtaasti. Taisi olla vielä radan korkein este, korkeus joku 85-90cm. Ei kyttäillyt esteitä ja oli tosi virtaa täynnä. Vähän tuntui väsyneeltä tokalle radalle lähdettäessä (tai verkassa), mutta vauhtia oli silti enemmän kuin ekalla radalla ja käännökset uusinnassa onnistui paremmin. Ilman kieltoa oltaisiin todennäköisesti oltu toisia. Hevonen oli kuitenkin niin hyvä, ettei harmita.

Liitän ratapiirroksen myöhemmin..

Tiistain estetunnilla pitäis mennä Vepsillä, lupasin Mustan lapsille kun se on helpompi ja Katinkalla ois muuten kaksi ratsastajaa (loppu syksyksi meijän esteryhmät yhdistettiin eli Titta, Tuuli, Henna ja minä ollaan kaikki samassa. Tuuli ja Henna on molemmat menny Katinkalla niin jomman kumman pitää vaihtaa ja tarkotus lienee meidän muidenkin vaihdella nyt enemmän..) Saas nähä mitä siitäkin seuraa..

tää on nyt tälläi äkkiä sutastu, kun oikea ratapiirros on wordissa, niin sitä ei saa järkevästi tänne liitettyä. Perusrata 1-8, toinen vaihe 9-13. Kai tuosta nyt jotain tolkkua saa.
8 on kapea ja 3. muuri (isoimmassa luokassa) ja 6. portti (toisessa ja kolmannessa luokassa).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rohkeasti vaan!