lauantai 3. syyskuuta 2011

Tampereella

päivittelen..

Meninkin tiistain estetunnilla Mustalla, koska Henna oli kipeä niin ei tarvinut sumplia. Koska kaikki meni vakihevosillaan (Titta Roventalla ja Tuuli Katinkalla) tehtiin tekniikkaharjoitusta. Neljä pystyä keskellä kenttää, lähellä toisiaan, 'ympyrällä'. Näillä tehtiin sitten kuviota, joka tunnetaan Hanneksen vaakunana (tai ristinä tms.).
Verkkana aloitettiin ihan yhdellä esteellä joka oli laskettu puomiksi, eli uralta esteelle ja sen jälkeen voltti pois päin kuviosta. Ensin ravissa ja kun voltin paikka löytyi hyvin (eli ei lähdetty kääntämään liian aikaisin) jatkettiin laukassa ja heti perään toiselle puomille, jonka jälkeen taas voltti. Pikkuhiljaa puomit nostettiin esteiksi ja jatkettiin koko kuviota eli neljä hyppyä ja hypyn jälkeen aina voltti jolla käännettiin uudelle esteelle.

Loppuverkkana hypättiin vielä pääty-ympyrällä puomi-pysty-puomi -harjoitusta, ilman jalustimia. Katinkalta putosi taas kuminauha jalustimesta, joten jouduin luovuttamaan Mustalta toisenkin kuminauhan. Eipä tuo mun menoa haitannut. Kisoissa lähti kuminauhaton jalustin 70cm radalla muutaman kerran (portti molempiin suuntiin ilman toista jalustinta..), ei siinä muuta, mutta on hitaampi saada takaisin jalkaan ilman kumpparia. En vaan tajua mihin oon tunkenut varakumpparit, pitää vissiin käydä ostamassa uusia..

Homma meni kaikilta ihan kivasti, vaikka Katinka olikin tosi laiskalla päällä. Musta oli ihan kivan energinen ja Rovis kuumeni tapansa mukaan mitä enemmän hypättiin. Titta on kuitenkin hyvin oppinut pitämään ulkoavut hallinnassa, joten ponikin kääntyy ongelmitta.

Lisään harjoituksesta kuvan, kunhan pääsen kotikoneeni ääreen. On varman helpommin ymmärrettävissä tuo harjoitus kuvan kera.. Vanhoissa liikennemerkeissä se merkitsi retki- tai kulttuurikohdetta tms.. anyway, kuva siis tulossa.. Kyseisellä estesijoittelulla voi siis tehdä paljon muitakin harjoituksia, meillä tällä kertaa teeman tuo hanneksen vaakuna (vai mikä lie nimeltään olikaan).

katkoviivat on siis ratsastettavia teitä..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rohkeasti vaan!