tiistai 20. syyskuuta 2011

Kurarallia

eli estetunti märällä kentällä

Yöllä oli satanut ihan mukavasti, joten ensi kertaa meidänkin kenttä oikein lainehti. Iltapäivällä jäljella oli pari isoa vesilätäkköä, jotka sitten vähän määräsi mihin esteitä laitettin. Aamulla oli kuulemma ollut puoli kenttää veden vallassa, onneksi tuo imee aika tehokkaasti.
Hypättiin muutamia erikoisesteitä (portti, laatikot, tötsät) ja 'tehtävä'rataa.
Henna meni tänään Katinkalla, koska lauantaina on Messilänkisat joihin parivaljakko on suuntaamassa. Titta Roviksella, Tuuli Kitimalla ja mä pitkästä aikaa Mustalla.
Aluksi tehtiin pohkeenväistöä käynnissä. Sitten ravissa puomien ylitse ja lopuksi laukassa puomien ja päädyssä olevan kavaletin ylitse. Sitten kaarevalla uralla innari-kavaletit, molempiin suuntiin.
Sen jälkeen hypättiin yksittäisenä kaikki (porttia ennen oli kyllä puomit ja okseri ja laatikoita ennen kavaletti). Lisäksi okserin jälkeen piti mennä puomeille.
Lopuksi ratana: kavaletti - laatikkopysty - innarikavaletit - puomit - okseri - kavaletti - porttipysty - puomit. Eli tehtävää oli ja tiukkaa kääntämistä. Kaikki selviytyi kuitenkin tosi kivasti. Roventa kuumeni mitä enemmän hypättiin, koska Anne oli hypännyt sillä edellispäivänä. Roventahan kuumenee mitä enemmän hypätään. Henna ja minä hypättiin rataa n. 70cm (Hennan lauantain kisakorkeus), Tuuli ja Titta vähän matalampana. Kukaan ei onneksi päätynyt kuralätäkköön, mutta varusteet oli kivan näköiset tunnin jälkeen.

Oli kyllä mukava hypätä taas Mustalla pitkästä aikaa. Sunnuntaina on vielä Tallinmestaruuskisat, sielläkin muutamia hyppyjä.

Tähän loppuun vielä muutama kuva tallin estekisoista, kun niitä nyt viimein sain..

Tuuli ja Katinka trippelillä

Voittajan on helppo hymyillä

Ei tässä mitään jalustimia tarvita

Henna ja Katinka 80cm portilla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rohkeasti vaan!