tiistai 2. elokuuta 2011

Estevalkku

Poikkeuksellisesti tiistaina..

Tän viikon estevalkku olikin nyt tiistaina. Vakihepat taas alla ja mun takalistokin alkaa jo kestää. Pystyi istumaan jopa pikku pätkiä harjoitusravia, jee!
Tänään mukana oli mun ja Mustan lisäksi Henna Katinkalla ja pari vierasta kasvoa (Aksulla ja Roventalla).

Aluks hypättiin ympyrällä pystyä (jonka alla laatikoita) ja tehtiin myös laukanvaihtoja siinä. Musta oli vähän jäykkä (molempiin suuntiin) ja ei ihan pohkeiden välissä. Sen siitä saa kun antaa ponin juosta lasten tunneilla pari viikkoa eikä itse kiipeä selkään. Muuten oli kyllä tosi rento ja kulki kivasti eteen päin. (Selkä oli vähän arka, johtuneeko yökosteudesta vai selättömänä juoksemisesta??)

Teemana oli sarjat (1- ja 2-askelta). Ensin mentiin kokorataleikkaalla olevaa yhden askeleen pysty-pysty sarjaa. Esteet oli aika matalia (n.60cm?), mutta silti väli oli hyvä Mustalle. Joutui jopa vaan istumaan ja odottamaan, mikä ei ole normaalia (ollut ainakaan ennen). Viime kesänä Musta yritti tuohon 6 metriin ottaa vielä 2 askelta. Tätä mentiin molemmista suunnista niin että kaikilla meni hyvin. Sitten 2 askeleen pysty-okseri sarjaa. Sekin meni hyvin, väli oli Mustalle just passeli ja ei yrittänyt 3 askelta vaikka kerran tuli pienellä hypyllä pystylle ja joutui vähän normaalia kauempaa hyppäämään okserin.
Lopuksi pienenä ratana kaikki (pysty-okseri, pysty-pysty ja pääty-ympyrän kautta yksittäinen).
Katinkakin meni lopussa pysty-pysty sarjan yhdella askeleella! (normaalisti ottaa siis yhden askeleen enemmän kuin hepat). Tosin välit olikin hieman niukkoja sille 2:lla ja 3:lla askeleella. Yhdellä askeleella joutui kyllä hyppäämään aika kaukaa jälkimmäisen, mutta positiivista että sekin ajattelee eteen itse :)

kuva harjoituksesta



Itseasiassa, huomennakin on vielä estetunti (1,5h) johon mahdun Mustan kanssa. Ens viikon sunnuntaina (14.8.) mahdollisesti mennään estekisoihin (50-60cm ja 70cm).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rohkeasti vaan!