sunnuntai 18. joulukuuta 2011

Nastarenkaat

Vihdoin ja viimein

Vihdoin saatiin nastarenkaat Mustallekin alle, vaikka vaikeaa tuntui olevan. Torstaina olin vielä töissä, kun Milja soitti ja kysyi laitetaanko Mustalle tilsakumit. Olin ihan äimänkäkenä jotta onko siellä kenkääjä nyt? Kerroin sitten, että mulla on hokkeja varastossa, niin voin itse ruuvailla alle jos ei kukaan kerkiä kaivamaan niitä esiin. Lauantaina sitten vihdoin viimein pääsen tallille ja aloin hommiin.. Eipä muuta ongelmaa kuin että mun hokit oli 10-kierteillä (se normaali) ja kengissä olikin reiät 8-kierteillä.
Pienen pohdinnan jälkeen tajuan lopulta soittaa Anzulle, jolla yleensä on kaiken kokoisia hokkeja ja saan kuin saankin niitä 8-kierteisiä. Ei mennyt kuin puoli tuntia puhdistaa kaikki 16 reikää ja kiertää hokit kiinni. Yhteen joutui tekemään uudet kierteen, mutta onneksi olin saanut myös 8-kierteisen tapin lainaan, itselläni kun on vain se 10-kierteinen.
Ennen pikkujoulujen alkua kerittiin sitten käydä pieni maastolenkki ilman satulaa. Musta oli vähän kierroksilla kun oli ollut turhan monta vapaata peräkkäin.

Lasten pikkujouluissa päästiin jopa hiihtistelemään, perinteisesti Kitimalla ja Mustalla. Tosin jouduimme menemään laitsalla ja se oli kalteva, joten hepot pääsi laukkailemaan ylämäkeen. Hyvin jaksoivat ja kaikilla oli hauskaa. Toivottavasti saadaan lisää lunta, jotta päästään perinteisellekin hiihtisrundillemme kentän ja tallin ympärille.

Perjantaina oli Dinon ekat agikisat vieraassa paikassa. Ja ensimmäinen möllirata. Rata oli kohtalaisen hankala mölli-radaksi. Aluksi pyöritystä hypyillä ja sitten A ja puomikin kaksi kertaa. Dino selvisi mallikkaasti vaikka saikin hepulikohtauksen ja veti parit omat kierrokset kesken radan. Tosin tämä oli syy miksi olimme Even kanssa iloisia. Vieras paikka ja vieraat esteen, silti Dino oli niin rento että sai hepulit! Molemmilla radoilla. Radoilla oli myös tosi hienoja pätkiä. Kaiken kaikkiaan Eve ja minä oltiin tosi tyytyväisiä. Videoita tulossa myöhemmin, kunhan saan ne Eveltä. Tosin ekan radan kuvauksesta ei meinannut tulla mitään kun nauroin ihan katketakseni.


Kisojen kunniaksi kuva Dinosta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rohkeasti vaan!