keskiviikko 4. tammikuuta 2012

Lunta, räntää ja vettä

Kaikkia samana päivänä

Tänään oli ah, niin ihana ilma. Ja Lahdessa nuo aura-autot hoitaa hommansa tosi hyvin (ironiaa). Anyway.. Sunnuntaina oli sentään vähän ihan oikeaa lunta maassa, joten käytimme tilaisuutta hyväksi ja menimme vähän hiihtistä (tai liukurointia) Mustalla. Henna oli tallilla mukana, joten pääsi kartuttamaan mustelma saalistaan Mustan perään. Lisäksi juoksutin Katinkan, ensin liinassa vähän verkkaa. Yleensä en juoksuta riimulla, mutta tämä oli vain verkaksi. Tosin hiljentäminen ei meinannut onnistua lainkaan. Ravista käyntiin pyydettäessä tuloksena oli laukka ja kiva kylki liuku.. Irtojuoksuttaessa oli normaaliin tapaansa pösilö, mitä oli kyllä Hennan hoitaessakin.. Anne meinas, että sairaus on tosiaan kunnolla ohitse ja Katinka palannut normaaliin käyttäytymis moodiinsa. Samalla todettiin, että kaipa tuo jaksaa perjantaina kisata, vaikka ei ole hetkeen kunnolla hypännytkään. Kun Pyyrylä päätti nostaa vähän luokkien korkeuksia, niin viitsii sinne lähteäkin.

Maanantaina käytiin Mustan ja Roviksen (Riina) kanssa pikainen maasto hämärässä ennen tunnin alkua. Mustan kanssa meinattiin mennä laukassa nurin, oli kivat tilsat etusissa kun maasto sen verran märkää. Kentällä ei onneksi enää tarttunut.
Teimme uralla avoa, ensin käynnissä ja siitä siirtymät raviin. Toiseen kierrokseen laukannostoja ja laukassa myös avoa. Lopuksi vähän laukannostoja suoralla. Koska kentän pohja ei vielä huippukunnossa ole, emme pahemmin tehneet ympyröitä.
Musta alkoi mukavasti rentoutua ja avoista tuli tosi hyviä, mitä nyt itse yritin välillä tehdä liikaa. Loppuravissa (taas avoa) oli todella rento ja pyöreä koko väistön ajan. Oma käsikin pysyy jo mukavan rentona läpi ratsastuksen.

Tiistaina alkoi Dinon agi-treenit joulutauon jälkeen. Poika oli ihan innoissaan ja meni tosi hyvin. Meinasi saada vipo-kohtauksen, mutta Eve kerkisi hyvin keskeyttää ja valjastaa energian harjoitukseen. Tästä on haaveiltu kauan. Kontaktia harjoiteltiin A:lla ilman hihnaa ja lopussa teki todella hienon kontaktin. Myös pujottelua harjoiteltiin ja sekin meni hyvin. Illalla oli taas ihan tarmoa täynnä ja joululahja-rotta sai kyytiä oikein olan takaa.

Musta tulossa portille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rohkeasti vaan!