lauantai 8. joulukuuta 2012

Hurrr..

Pakkasta riittää

Sunnuntaina mentiin illasta vielä Dinon treeneihin. Olit tosi kylmä ja olisinkin toivonut, että Dino olisi voinut juosta takki päällä. Takki kuitenkin kuulemma häiritsi liikaa, joten nakuna oli mentävä. Vuoroa odoteltaessa yritin pitää koirat liikkeessä, mutta silti Dino ainakin paleli. Odotan kyllä innolla, että joulu on ohi, jotta pääsemme jatkamaan Korkeavireellä. On se vaan niin luksusta mennä lämmitetyssä hallissa, vaikka sielläkään lämpö missään huipussa ole. Plussan puolella kuitenkin.
Nyt on harkinnassa tehdä Dinolle fleecehaalari, jossa pystyisi juoksemaan treenitkin läpi.. Olisi varmaan melko metka näky, mulla olisi tiikeri-kuvioista fleeceä kotona ;P

Maanantaina Anne perui kylmän ilman takia lasten alkeistunnin. Pikku-Venla halusi kuitenkin tulla, joten otin hänet Mustalla liinan päähän, niin sai ravata koko puoli tuntisensa (ihan pätkät käyntiä siellä täällä). Katinkalla Venlakin pärjää jo ilman talutusta, mutta muilla ei. Teetin erilaisia tasapainoharjoituksia, kuten ilman käsiä kevennystä ja silmät kiinni menoa. Paljon mentiin myös harjoitusravia ja Venlan istunta parani huimasti loppua kohden.
Itse menin tuon jälkeen parikymmentä minuuttia, kauempaa ei yksinkertaisesti tarennut, joten keventelin nopeasti vain eteen-alas. Katinka sai jatkaa reipasta työskentelyä, kun pääsi Hennan kanssa 1,5h koulutunnille (miten noi tarkeni sen puolitoista tuntia ratsastaa, en ymmärrä..)


Mustan ihana jouluriimu. Huopakin vaihtui myöhemmin punaiseen..
Tiistaina Musta oli alkeisjatko tunnilla ja itse menin seuraavalle. Kylmä meinasi vähän tulla, mutta sisulla selvisin (näpit saattaa olla entiset..) Tunnilla teimme vastalaukka kaarretta, joka oli aika iisi Mustalle. Näitähän hiottiin paljon Pilvin kanssa kesällä..
Katinkakin sai jatkaa vielä kunnon työskentelyä, kun Mimmi pääsi harjoittelemaan vastalaukka kaarretta. Ruuvailtiin myös Katinkalle vihdoin viimein polarit alle (Mimmi teki suurtyön ruuvatessaan melko kuluneet kärkihokit Katinkan etusista irti..) ja samoin tein kaikkiin neljään jalkaan. Täytyihän niistä leikata yli puolet pois eikä se paikoilleenkaan ruuvaus niin helppoa ollut kuin Mustan kanssa, mutta lopulta sain kaikki paikoilleen. Jätin ihan aavistuksen isommaksi kuin Mustalla eikä nuo olekaan luiskahtaneet niin helposti sinne pohjaan..

Keskiviikkona nukuin pienet päiväunet töiden jälkeen ja menin tallille vain tekemään iltatallin. Mustalle ja Katinkallekaan en sen kummempaa tehnyt kuin työnsin vain karsinoihin. Vähän nostin Katinkan toista etusta tarkistaakseni polarit.. hyvin oli vielä paikoillaan eikä ponilla ainakaan tilsoja ollut!


Katinkan omenanvihreä ei oikein pääse edukseen tässä kuvassa, kun hädin tuskin erottuu seinästä. Melko isoja nämä tämänkertaiset Hööksin riimut vaikka samaa pony-kokoa on kuin ennenkin!

2 kommenttia:

  1. Hienot nuo omenanvihreät riimut. Tänään kävin ostamassa poneille jouluisemmat riimut ja kuviakin niistä otin, kännykkälaadulla. Blogissani odottaa sinua haaste http://ponipulinaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos haasteesta, vastailen siihen pian.

      Teillä oli oikein joulupintelitkin :)

      Poista

Rohkeasti vaan!