torstai 24. tammikuuta 2013

Kuvaläjäys

ECW:n tilaus

Tilasin siis tuossa männäviikolla ECW:ltä, ensimmäisen kerran, yhdessä Nean kanssa ja tilaus saapui viime torstaina eli viikossa. Nealle tuli vain kuparirollerit D-renkailla, mulle sitten vähän enemmän tavaraa..

Tätä lähdettiin alunperin hakemaan, fullneck-toppaloimea ponikoossa. Tämä on kokoa 5'0 ja luulin sen olevan 105cm, mutta lapuissa lukee kyllä 115cm. Joka tapauksessa, koko on Katinkalle juuri täydellinen ja edestäkin istuu kerrankin hyvin (Horzen loimet turhan reiluja edestä). Tämä oli kaikkein edullisin noista fullneckeistä ja onneksi myös kivan värinen. Kyllä nyt kelpaa ulkoilla. Vanha toppis saakin jäädä tarvittaessa paksummaksi sisäloimeksi ja Musta saa kaulakappaleen omaan käyttöönsä (tosin tarvii ehkä pari kertaa talvessa).
Katinka aina niin poseerausintoisena
Mustalle sopivan kokoiset kanget, koko 10cm (seuraava koko olisi ollut 11,5cm joka on Mustan normikuolain). Valitettavasti suoraa (tai mullen-mouth) suuosaa ei tässä koossa ollut, joten on nyt kielentilallinen. Lisäksi bridong koossa 11,5cm. Keskiosa näyttää makuuni vähän turhan isolta, mutta katsotaan..
 
Parit nahkaohjat, toiset ajattelin koulusuitsiin ja toiset Mustan tuntisuitsiin. Molemmissa valitettavasti ärsyttävä lukkokiinnitys, joten laitoinkin molemmat kankisuitsiin. Suitset kun ovat cob-kokoa ja ohjatkin sen mukaiset eli liian pitkät. Nämä toimi tässä kivasti. Pitänee siis hankkia noihin muihin suitsiin vielä myöhemmin omat ohjat.
palmikoita ja sileä
Kylmäyssuojat - toimii, testattu on
sori - kuva on ihan onneton..
Harjaulaukku - pieni ja sievä kisakäyttöön. Tänne tulee showshinet ja letitysvehkeet sekä pari harjaa. Tämä oli ihan viimehetken lisäys ostoskoriin.

Korvalämppärit - näitä pitää opetella käyttämään.

Ötökkämyrkkyä ja harjanjuuri-nestettä - josko Katinkan tukka vihdoin kasvaisi takaisin..

Häntäsuoja Mustalle. Sillä on pahana tapana hinkata kuljetuksessa häntäänsä, varsinkin jos olen siihen letin väsännyt. Neopreeninen häntäsuoja ei pysynyt paikoillaan, testataan jos tämä pysyisi.
Taustana oleva huopa on vanha - yksi Mustan kisahuovista, ei siis uusi hankinta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rohkeasti vaan!