keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Menneisyys mielessä - katse tulevassa

Ensi vuoden suunnitelmat

Mustalla on ensi vuonna tarkoitus jatkaa aktiivisemmin kilpailemista, mahdollisesti hankkia alueluvatkin. Kevät ja alkukesä jatketaan vielä 70-80cm luokissa, mutta syksyyn mennessä olisi tarkoitus totuttaa oma pää tuonne 90cm luokkiin. Eli ahkeraa treeniä luvassa. Mielessä siintää myös aluemestaruuksien aikuisluokka eli 80cm, ennen sitä ei vaan alueluokkiin voi mennä.
Koulupuolella olisi tarkoitus päästä starttaamaan helppoa A:ta ihan vaikka seuraluokkina ja hakea muutenkin rutiinia ja tasaisuutta B-luokkiin. Keskiaskellajien treenaus jatkuu heti kun pohjat sulaa.
Alkuvuosi käytetään hankea hyväksi niin kauan kuin sitä on ja treenataan voimaa ja kestävyyttä.



Katinka saa jatkaa työskentelyään tuntiponina, pyrin itse ratsastamaan tahi ohjasajamaan ponin kerran viikossa ellei tuntilaisissa ole osunut parempia ratsastajia ponin kyytiin. Kärryt siintää yhä haaveissa, jolloin ponin liikutus olisi itselleni paljon helpompaa.
Etsinnässä on myös uusi kilpailija Katinkalle Hennan kasvettua (valitettavasti) vähän liian pitkäksi. Russimestaruuksiin lähdetään tavoittelemaan parempia sijoituksia, 2012 Katinka saavutti kokonaiskilpailuissa kakkossijat molemmissa sarjoissa.
Hankitreenit ja hiihtis näytelköön osaa ponin lihaskuntotyöskentelyssä.

 
Dino jatkaa agilityssä Even kanssa, tarkoituksena päästä starttaamaan 1-luokissa ja sitä ennen tietenkin epiksissä kokemusta hakien. Tammikuussa jatkuu taas treenit Korkeavireellä ja hetken aikaa mennään treenejä 2x viikko.
Mercin kanssa parit näyttelyt kiikarissa (ainakin Lahden kv ja SJRT:n näyttely sekä TerriEri). Agility olisi tarkoitus aloittaa myös Mercin kanssa itse ohjaajana toimien. Perustottelevaisuutta treenataan kotona ja tätä pitäisi myös Dinon kanssa treenata useammin. Lisäksi tarkoitus aloittaa juoksuvyöhön kiinnitettyjen koirien kanssa juoksutreenit.

 
Tässä nämä lyhyesti ja ytimekkäästi.. luulisi tavoitteiden saavuttamisen olevan helpompaa, kun ne nyt on julkisesti kirjoitettu näkyviin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rohkeasti vaan!