lauantai 16. maaliskuuta 2013

Horse Fair -messuilla

Ja muutakin viikonlopusta

Perjantaina hömpsyttelin ilman satulaa. Matalalla kaulalla ja selkäkin lähti jo jonkin asteisesti mukaan, Musta oli muutenkin rennompi. Käynnissä kevyitä taivutteluita ympyrällä, ravisiirtymiä ja pikku pätkiä laukkaa. Ilman satulaa vain sen takia, että oli melko kylmä ja näin pysyi oma takapuoli jotakuinkin sulana.
Katinka oli Vertsun kanssa tunnilla hölkkäilemässä.

Lauantaina käytiin Annen ja Päivin kanssa Helsingin Horse Fair 2013 -messuilla. Anne oli mukana Paletin suokki-näytöksessä, jossa mä käyttelin toisen Annen videokameraa ja vilahdin kyllä areenallakin sen verran, että autoin vaihtamaan Paletille satulan avustajien kadottua mystisesti jonnekin.
Ihan kaikkia ständejä en kerinnyt edes kierrellä, kun jotenkin ne askeleet vei aina samoja polkuja. Ostin kyllä HU:n Reilu-Metri sarjakuvakirjan sekä Kuva ja Kamera -messujen puolelta Canonin melko ohuen valokuvauskirjan sekä linssinpuhdistus liinan. Shoppailut jäi melko vähille siis.
Kuvailtua tuli Rohan Tallin ritarinäytöstä, joka oli kiva. Siitä laittelinkin kuvia Kuvapoxiin jo heti illalla.
Heposilla siis vapaata meidän messupäivän kunniaksi. Katinka tosin köpötteli alkeistunnilla, jonka Milla kävi pitämässä parille lapselle. Huhtikuussa suunnataan vielä Tampreen hevosmessuille, joilla tuli käytyä pari vuotta sitten viimeksi.
 
 
Sunnuntaina oli lauantain tunnit ja Mustakin kipitteli pari alkeis/jatkotuntia, joiden välissä oli kyllä tunnin tauko. Tokalla tunnilla menivät puomeja, joita menin sitten itsekin, pidentäen tosin aavistuksen väliä, kun olivat melko nöpövälejä. Tein muutamia taivutuksia ensin ympyrällä, mutta lähdin ravailemaan melko nopeasti, olihan poni jo lämmitellyt. Aluksi Musta ei hokannut, että välit olivat pidempiä ja tuli osaan väleistä kahdella askeleella (linjalla kaksi kolmen puomin sarjaa). Välissä hyppäsin pientä (n.70cm) pystyä koko-rata-leikkaalla muutaman kerran molemmista suunnista. Ekat kerrat tuli melko lähelle, tosin tulin hyvin rauhallisessa laukassa. Lisäsin aavistuksen kaasua ja tuli hyvällä hypyllä, eikä ottanut pikkuaskelta. Kerkesin myös itse hyvin mukaan, en siis jäänyt tapani mukaan epäröimään. Hennan kanssa puhuttiin seuraavan viikon koulukisoista, joihin Henna on menossa Epronin kanssa. Pääsen samalla kyydillä Mustan kanssa ja pienen harkinnan jälkeen päätin mennä vain tuttarin ja k.n. specialin. Vaihtoehtona olisi ollut myös toinen b-ohjelma (aikuisohjelma), mutta vaikka Musta on ollut nyt paljon parempi, en ole varma jaksaisiko se kunnolla kaksi b-ohjelmaa. Lisäksi Henna menee nuo samat, niin ei kestä päiväkään sitten niin pitkään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rohkeasti vaan!