tiistai 26. maaliskuuta 2013

Kevyttä jolkottelua

Ja kaikkea muuta..

Maanantaina ratsastin Mustaa melko kevyesti ennen tunteja. Lähinnä ympyrällä suoristaen (kuulostaa oudolta joo..) ja sellaista rentoa fiilistä hakien, mitä ei ainakaan kisoissa saatu aikaan.
Musta jatkoi vielä lasten tunnille jossa aiheena jo pidempään Annella jatkunut istunnalla kääntäminen. Mustahan on noissa harjoituksissa ihan omiaan, kun seuraa istuntaa niin hyvin.

Dino kepeillä
Tiistaina tein työskentelyä kangilla reilun puolisen tuntia. Kävin ensin vähän köpsimässä maastossa ja kentällä tein siirtymiä ympyrällä melko matalana hakien vain selkään aktiivisuutta. Ravissa alkoi tulla taas kivaa askellusta kun tein siirtymiä askellajin sisällä. Musta jatkoi vielä kahdelle lastentunnille, jossa toisessa tehtiin kääntämisharjoituksia ja toisessa puomeja. Katinkan juoksutin kahdella liinalla käynnissä ja ravissa ensimmäisen tunnin lopussa, Vertsu selässä. Sen takia en uskaltanut laukkuuttaa tai tehdä mitään älyttömän ripeitä siirtymiä.

Keskiviikkona oli ponskien raspaus. Katinka yritti vähän idioottiloida, mutta antoi ihan nätisti. Jonkin verran oli piikkejä takana, mutta ihan älyttömästi ei onneksi tarvinut ottaa (noilla 'vanhuksilla' kun ei hampaat enää niinkään kestä turhaa raspailua). Mustalla oli taas tasaisesti takana piikkejä ja ell halusi vähän tuikata rauhoitetta, vaikka melko nätisti antoi sitä ennenkin raspata. Musta sai sitten jäädä tallin perälle tointumaan kännistään (raukka meinannut osata kävelläkään vaikka sai oikeasti todella pienen annoksen), tarhassa kun oli heinäpaalin loppu tarjolla. Tarkoitus oli juoksuttaa tai ratsastaa riimulla raspauksen jälkeen, mutta ell oli sen verran myöhässä (ja kun Musta rauhoitettiin), etten sitten enää viitsinyt. Vapaapäivä molemmille siis.

Torstaina annoin Mustalle vielä toisen vapaan ja nukuin univelkojani pois (tää aamuvuoro vielä tappaa mut, ei ole yhtään tervettä aloittaa työt jo 4.15), varsinkin kun töissäkin meni vähän pitkään. Katinka oli joko tunnilla tai Vertsun ratsuna.
Dinon kanssa käytiin agilityssä ja vaikka poitsu yritti alussa jäädä pöydän alle mun jalkojen juuren, suostui melko pienellä suostuttelulla radalle Even kanssa ja teki ihan supertyötä. Kepit, rengas, hypyt, putket.. kaikki tosi hienosti! Alkoi myös nopeammin löytyä sitä vanhaa tuttua Dino-vauhtia ja ekan pätkän jälkeen lähti mielellään tekemään töitä Even kanssa. Itse leikin kameralla ja voi luoja, että siellä hallissa oli pimeää (kameralle). Piti laittaa asetukset ihan itse, kun urheilu-kuvaus käytti ihan liian hidasta suljinaikaa, jotta kuvista ois mitään selvää saanut. Muutamia ihan ok kuvia tulikin, harmi että se näyttävin rengashyppy-kuva oli otettu niillä automaattiasetuksilla ja näin ollen jäi epätarkaksi.

Dino ja perus jättiloikka
Perjantaina kävin Mustan kanssa pienen maastopätkän, tien toisella puolella oli sen verran hyvä mennä, että päästiin vähän laukkaamaankin. Poni tosin meinasi unohtaa jarrut, mutta suostui sitten nätisti hidastamaan ennen tietä (onneksi..) Tienylitystä ei kyllä meinannut malttaa odottaa, perjantairuuhka kun oli juuri alkamassa. Kentällä tein hetken ympyrällä siirtymiä ja Musta oli aika kiva ja rento vaikka olikin pari vapaata takana. Poni jatkoi vielä alkeisjatkotunnille, jossa menivät muutamaa puomia.
Anne sitten muistutti, että meidän CR-kurssi olisi viikonloppuna (mä olin jotenkin siinä luulossa, että se olis huhtikuun lopussa..), joten lähdin ripeästi kotiin nukkumaan.

Tällä kertaa saatte nauttia Dinon agilitykuvista, ilman vilaustakaan heposista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rohkeasti vaan!