sunnuntai 9. lokakuuta 2011

Hulluuskohtauksia

Dinon treenit

Keskiviikon treeneissä Dino sai parit 'kilarit' eli mennä viiletti taas ympäri hallia silloin kun ois pitänyt keskittyä ja hypätä esteitä yms. Eipä siinä muuta voinut tehdä kuin nauraa, kun toinen oli niin hassu. Hyvä että pojalla on hauskaa! Ryhmän pentukoira sai myös pari hepulia.
Treeneissä oli vain 3 joten kerittiin tekemään aika paljon erilaisia harjoitteita. Erilaisia hyppy-putki -yhdistelmiä, keinua, kontaktia (A:lla tällä kertaa), vähän putki-rengasta yms.
Aloitettiin keinulla, nyt sen annettiin jo vähän liikkua. Dinoa selvästi jännitti kolaus ja liike, varsinkin silloin kun Eve oli Dinon oikealla puolella. Mutkaputkessa harjoiteltiin ulos tuloa 'väärään' suuntaan eli jos putki kaartaa oikealle, pitää koiran lähteä ulos tullessaan vasemmalle, kun luonnollisempi suunta olisi sinne oikealle. Hyvin hoksasi kaikki koirat ja putken sai laittaa aika jyrkkästi mutkalle pois päin 'liikkeestä'.
Dino on aika hyvin alkanut hakemaan putket. Onnistuu pimeään päähän lähettäminen aika kaukaakin, samoin yhdessä hyppy-hyppy-putki-hyppy-hyppy -harjoitteessa haki hyvin putkelle vaikka Eve harhautuikin reitiltä.

Nyt päästiin jyvälle Dinon hyppyjen ohitteluissakin. Tietystä suunnasta/kulmasta tuleville hypyille tarvii ohjaajan aika lähelle, mutta esim. suoralla/suht suoralla linjalla olevalla toisella hypyllä ei ohjaaja saa olla vieressä. Eli mitä enemmän Eve yritti ottaa Dinoa 'kiinni' toiseen hyppyyn, sitä kauempaa Dino meni esteestä ohi, nimenomaan ei Even puolelta. Heti kun pojalle annettiin omaa tilaa, se hyppäsi sujuvasti myös toisen hypyn. Ei siis mikään kaikkein helpoiten ohjattava, kun välillä tarvii tukea paljon (esim. takaakiertoihin) ja välillä tilaa paljon.
Kontaktit oli taas Dinolla ihan SUPER! Se on niin mahtava juttu että melkein hypin riemusta joka kerta kun tekee niitä.

Perjantaina Musta oli tunnilla, en kerennyt tiedustella miten oli mennyt. Katinkalla oli taas ollut kiukkupäiviä, vaikka on yöt ollut sisällä. Niinpä oli saanut jäädä ulos yöksi ja kas, kiukku oli hävinnyt. Viimeksi kiukutteli kun oli ollut öitä ulkona, ota tosta nyt selvää. Kai se siis ihan ehta tamma on ;)



Oikea oppista hevosen sitomista... liina on muuten turparemmissä kiinni, ei kuolaimissa. Onneksi Musta on tuollainen cowboy-polle. Katinkalle ei näin uskaltaisi oikein tehdä..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rohkeasti vaan!