lauantai 1. lokakuuta 2011

Kuulumisia viikolta

Keskiviikko

Alkuviikkoa tulikin jo aiemmin käsiteltyä, nyt vähän loppuviikkoa..
Keskiviikkona oli taas Dinon agilitytreenit. Meni tosi kivasti. Hypyissä oli takaakiertoa ja muutamia tiukkoja kurveja. Dino meni tosi hyvin ja teki muutamat jättiloikatkin, vaikka rimat on vielä tosi alhaalla. Hyvin menee jo useamman hypyn tehtävätkin.
Keinun harjoittelu aloitettiin myös. Yläpää tuettiin paikoilleen ja koirat sai kiivetä ylös syömään namia ja sieltä ne sitten nostettiin alas. Ensi kerralla keinun annetaan hieman jo liikkua (pari senttiä) ja tätä liikkumista lisätään pikku hiljaa. Tarkoitus on, että koirat oppivat menemään suoraan keinun päähän asti ja odottamaan siellä pään laskeutumista maahan. Ja keinultahan poistutaan vasta luvan kanssa.
Autoin Eveä myös pari kertaa kontaktiharjoituksessa puomilla, meni superhienosti! Oon tosi onnellinen, että Dinolla on nuo kontaktit noin hyvin hallussa, se auttaa tulevaisuudessa radoilla paljon!
Viimeiseksi harjoiteltiin putken pimeään päähän menoa, jonka jälkeen oli pari hyppyä. Dino keskittyi hienosti, vaikka sisään tuli seuraavat kurssilaiset jo ja kuului haukuntaa ja muuuta. Hyvä että näitä tilanteita tulee jo harjoituksissa, kilpailuissahan ei koskaan tiedä mitä siellä kehän ulkopuolella tapahtuu..

Musta kävi keskiviikkona Annen kanssa köpsymaastossa, oli kuulemma ihan ok eli ei väsyneen oloinen..


Torstai

Itselläni oli tosi vetämätön olo ja lähinnä lämmittelinkin Mustaa. Anne suostui onneksi kiipeämään hetkeksi selkään ja laittamaan ponin töihinkin. Oli hivenen väsyneen oloinen (mahdollisesti tiistaista) ja jäykähkö vasemmasta kyljestä. Vertyi ihan ok, mutta ei ollut parhaimmillaan.
Perjantaina saikin vapaapäivän, koska olin hieman kuumeinen. Tänään olisi tarkoitus kuitenkin kiivetä kyytiin ja ehkä hypätä jotain pientä jumppasarjaa tms.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rohkeasti vaan!