maanantai 17. lokakuuta 2011

Nakuponi

Katinkan klippaus

Tänään sain itsestäni sen verran irti, että klippasin Katinkan. Ehtii sitten karva kasvaa vähän takaisin ennen pakkasia. Poni osasi olla tosi rasittava ja liikkua aina väärään aikaan, tai väristellä ihoa tai nostaa jalkaa jne. vähän tuli epätasaista sinne tänne, joita ei niin siisteiksi enää jälkikäteen saanut. Mutta välttää tuo kotikäytössä.. Peppukuvion kyllä unohdin, pitää talvella sitten tehdä kun uudestaan klippaa (karva kasvaa takaisin niin jumalatonta vauhtia että pitää klipata 2-3 kertaa talven aikana).

Lisäksi ohjasajoin Katinkan, edellinen kerta on tainut olla joskus viime talvena.. Poni oli reipas ja vetreä. Oikeassa kierroksessa ei kyllä pystynyt asettumaan ulos, ainakaan omasta mielestään. Vasemmassa sentään joten kuten. Liikkui hyvin eteen ja oli aika rento ja pyöreä. Lisäksi tehtiin pohkeenväistöä molempiin suuntiin ravissa, tässä meni paremmin oikeaan..

Musta sai tyytyä irtojuoksutukseen, kun aika loppui kesken. Molempien vyöt on lisäksi kotona kuivumassa pesun jäljiltä, toivottavasti muistan ottaa huomenna mukaan, jotta päästään hyppäämään.

Pari kuvaa lopputuloksesta, kännykällä..

Karvan alta paljastui selästä valkoisia kohtia, pitää seurailla lisääntyykö noi talven aikana vai onko vanhoja jälkiä.. poni on vähän vinossa ja näyttää järkyn isopäiseltä.. ehkä se on parempi kuin isomahainen :D

Tälläinen määrä sitä irtosi, kasaan lakaistuna. Vertailukohtana vieressä on piikkisuka.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rohkeasti vaan!