sunnuntai 16. lokakuuta 2011

Paranee taas

eli poni vetreänä..

Eilen Musta oli taas oma reipas itsensä, aavistuksen omaista jäykkyyttä vielä havaittavissa alussa, mutta pystyi venyttämään heti alusta lähtien eteen-alas ja kulkemaan muutenkin rennosti ja pyöreänä. Raviväistöissäkin alkoi olla jo hieman lennokkuutta.
Veronica ratsasteli alkukäynnit samalla kun laitoin Annelle ja Foriolalle pienen pystyn. Musta onneksi tulee nätisti estekatokseenkin (mielummin olisi kyllä saanut jäädä ulkopuolelle, mutta heinän haju houkutti sisälle asti) ja sen kanssa on muutenkin helppo kanniskella esteitä. Ihan vielä kun ei uskalla Vertsua päästää Mustalla köpsimään ilman talutusta. Tallille lähtö jäi turhan myöhäiseksi, joten hämärä pääsi yllättämään (ja on niin vaikeaa laittaa ne kentän valot päälle, totta kai..). Eipä tuo pahemmin haitannut, kun edellisessä paikassa ei aina kentän valot toimineet, pimeän 'ajo' siis tuttua. Vähän piti olla varuillaan kun Vertsu ratsasteli ja talutteli ja lopulta jätti vapaaksi oman pikkuponinsa Milbyn, poniesteet ei kuulu tuolla tavalla mun harrastuksiin ;)

Tänään ois luvassa koulutuntia taas pitkästä aikaa.. tilasin vähän avoharjoituksia, kun tuntuu ettei itse saa niitä aina niin luonnistumaan (lintsaako hevonen vai enkö vaan tajuu..)

Loppuun pari vanhaakin vanhempaa kuvaa..

Tämä kuva on mun ja Katinkan ensimmäisistä kisoista, korkeus hurjat 50cm ja istunta jotain hirveän ja kamalan väliltä..
Tässä taas varmaan viimeisiä estevalkkuja missä Katinkan kanssa kävin. Helmikuu 2009. Tän jälkeen oon siirtynyt hyppäämään lähinnä Mustalla ja Katinkalla hyppäilin satunnaisesti itsekseni.. Istunta on sentään kehittynyt, mutta on sen kanssa töitäkin tehty. Korkeutta on varmaan joku 70cm?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rohkeasti vaan!